AdvancedCo verzorgt industriŽle projecten, onderhoud van bestaande installaties, reiniging en algemeen  
 
Visie
Strategie
Activiteiten
Contact
 
 

Welkom op de website van AdvancedCo

AdvancedCo is een dynamische firma, gevestigd en met hoofdkantoor bij Gent, die ondersteuning verleent op het gebied van project management, kwaliteits- en milieuzorg, kostreducties en veiligheidscoŲrdinatie.

De firma is gegroeid vanuit meer dan 15 jaar ervaring in automobiel-, voedings- en bouwsector, en wil met zijn zakelijke, organisatorische en technische know-how ondernemingen uit alle industrietakken begeleiden. We zijn hoofdzakelijk actief in BelgiŽ met occasionele opdrachten in het buitenland.

Wij hebben ons doel pas bereikt wanneer klanten bij ons blijven terugkomen over een langere termijn. De activiteiten die wij voor u ontplooien moeten uiteindelijk kostenbesparend of winst verhogend zijn. Daarom stellen wij ons ook op als partner voor onze klanten waarbij de overdracht van kennis en ervaring onze belangrijkste opdracht is. Dit beschouwen wij echter niet als zondermeer te vergoeden consultancy maar ook als eigen investering voor een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij zijn er om voor uw bedrijf effectieve oplossingen, systemen en ondersteunende dienstverlening te bezorgen.

Laurent Ryckaert

Laurent Ryckaert  
Managing director  

 
  AdvancedCo verzorgt industriŽle projecten, onderhoud van bestaande installaties, reiniging en algemeen