AdvancedCo verzorgt industriŽle projecten, onderhoud van bestaande installaties, reiniging en algemeen  
 
Visie
Strategie
Activiteiten
Contact
 
 

AdvancedCo biedt haar diensten aan op basis van haar eigen competenties en capaciteiten. Ze zal zich enkel engageren in projecten die in haar strategie passen en waarvoor zij voldoende competenties en/of capaciteiten kan garanderen.

AdvancedCo wil de meest gemotiveerde en beste mensen op uw terrein brengen, die continu voeling houden met de evoluerende technologie en technieken die hun in staat stellen de gewenste oplossingen op de meest effectieve en efficiŽnte wijze te realiseren.

Bij de meeste van onze opdrachten passen wij een professionele en gestructureerde projectaanpak toe. Stap voor stap (investeringsanalyse, functionele analyse, technische analyse, realisatie, implementatie, integratie en testen, opleiding en inbedrijfname, onderhoud en beheer) en onder leiding van een bekwame projectmanager komen wij tot het beoogde resultaat binnen het vastgelegde budget en timing. Onze klanten vragen een totaalaanpak zodat de verantwoordelijkheid van het project bij 1 contractor kan worden gelegd. AdvancedCo speelt hierop in door een brede waaier van gespecialiseerde diensten aan te bieden.

 
  AdvancedCo verzorgt industriŽle projecten, onderhoud van bestaande installaties, reiniging en algemeen